HUNDE

Logo_u skrift

 

HOS HOUSE OF COTON DE LUXE BOR DER 2 SKØNHEDER

Hundene Bertha og Karla.

Begge piger er nogle dejlige små uldtotter. De har rigtig megen glæde af hinanden, og er lige gode om at lægge op til leg. Hundene kan lege i timevis, og ofte er det meget sjovere at se på, end TV.

Begge piger er nogle dejlige små uldtotter, som kan charmere sig ind hos enhver.

De har rigtig megen glæde af hinanden, og er lige gode om at lægge op til leg. Hundene kan lege i timevis, og ofte er det meget sjovere at se på, end TV.

BERTHA er den der er ‘fremme i skoene’, men når det kommer til stykket, ser hun helst at Karla tager over.

KARLA er mere ‘easy going’ og tager det hele lidt som det kommer, og er den der gerne møver sig forrest, så hun ikke går glip af noget.

Vi er af den overbevisning, at det er vigtigt at træne med sin hund, gennem hele dens liv. Derfor går vi for tiden til træning med Karla, da det tidligere var Bertha der havde fornøjelsen af at komme ud og træne blandt andre hunde. Når Karla har bestået den afsluttende prøve, rykker hun forhåbentligt op på næste niveau 🙂
Senere starter vi atter op til træning med Bertha. Denne gang satser vi på kontakttræning. Dette foregår hos Niclas Vega, Lupo Hundecenter i Erritsø. Bertha ELSKER at samarbejde, lære og blive udfordret. Så vi er sikre på at det lige er det hun vil synes om.

 

theme by teslathemes